Стрий Омбре е един от най-ангажиращите начини да осветлите или темнеете косата си и да лесно сторите акценти на ориентацията на изгледа ви. Хората с ружи и светлолехи коси се добре подхождат за ова, и ако търсите далече да определите с коя хубава химическа третиране да започнете, Три Омбре е идеалната стратегия. Това е прост, но ефикасен метод за трансформиране на вашия изглед, а ние ще ви помогнем да разберете какво трябва да знаете преди да направите манипулацията.

Защо Три Омбре е добра идея?

Омбре се осъществява с помощта на плавен и хармоничен поглед към цветовете и техните тонове. Заради това три Омбре е идеалната постъпка за да добиете желания ви резултат без да излагате косата си на опасност. Това означава, че процесът е по-малък и по-бърз, а тъй като цветовете не са много нейтрални, ще имате по-естествено осветляване, защото не е необходимо тен процедура с амбре косата си. Всяко осветляване ще бъде много по-безопасно с тази техника, защото цветовете са по-леки има разплащане на цвета от корена до края.

Какво Трябва да Знаем Преди Да Започнем С Късмета?

Най-важното преди да започнем с три Омбре е да се ориентирате дали тази техника действително е за вас. Добре е да разбирате цветовете и техните тонове преди да го правите, защото може се да загубите баланса. Допълнително, трябва да разберете какво очаквате да видите в края на процеса. Ако косата ви е сива по природа или има светло бръндово цвят, стрий Омбре ще бъде добър избор, тъй като ще работи подобрано с цвета и тона на косата ви. Но преди да започнете да правите промени, уверете се, че вие или стилистът ви имат идея какви цветове и тонове да изберете.

Какво Да Правим Преди Осветяването?

Има някои важни неща, които трябва да направите преди да започне