Мразим да казваме това, но тези, които си мислят, че най-добрият серум за лице трябва да съдържа само иновативни и наскоро открити съставки, греши. Кожата не е чак толкова капризна. Тя се нуждае само от тествани и доказани вещества с високо качество. Истинският и вечен хит при грижата за кожата е витамин С – той предлага да ви дари с кожа, за която сте си мечтали от много време. Защо серумът за лице с витамин С от Nanoil е най-добрият? Открийте как да го използвате, за да се възползвате максимално от него!

Витамин С при грижата за кожата: признат? Но за какво?

Тъй като е източник на младост, витамин С все още се смята от много експерти за кралицата на всички витамини. Доказано е, че кожата ни се нуждае от всекидневно доставяне на тази важна съставка, за да може да остане младолика и устойчива. Също така несъвършенствата като акнето, петната, пигментациите и бръчките не поразяват кожата, която е третирана с витамин С редовно. Без него кожата изглежда скучна, уморена, лишена е от жизненост, загубила е доброто си здраве и старее по-бързо. Без съмнение, витамин С е ключът към подсилването на кожата, който няма равен заместител. Защо обичаме този витамин? Той:

  • Изсветлява кожата за нула време.
  • Релаксира и ревитализира кожата.
  • Изравнява тена.
  • Изтрива петната, акнето и бръчките.
  • Има повдигащ ефект.
  • Подходящ е без значение от възрастта ви.

Най-добрият носител на витамин С? Серумът за лице

Парадоксът на витамин С е, че от една страна, това е много мощна съставка, която успява да забави стареенето на кожата, но от друга, изглежда, че е много деликатна – не е стабилна, което означава, че се окислява бързо. Поради тази причина, е доста трудно да набавите на кожата си този витамин външно, тъй като аскорбиновата киселина често се разпада преди да достигне до дълбоките слоеве. Накрая всичко, което успявате да постигнете, е да набавите на кожата си само следи от веществото. Ето защо дори и в чистата си форма, то не прави много в козметичната индустрия. Синтетичните заместители на витамин С също не са се харесали много на козметиците.

Наскоро учените успяха да разработят най-добрата и стабилна форма на витамин С – 3-О-етил аскорбинова киселина. Това е истински хит в грижата за кожата. Тази стабилна форма е включена в серума за лице от Nanoil, което го прави един от най-добрите серуми за лице с витамин С.

Как действа серумът за лице с витамин С от Nanoil?

Най-краткият отговор би бил: той е просто най-добрият, но може би очаквате повече от това. Следователно, нека ви кажа, че серумът от Nanoil е най-ефективният, тъй като съдържа най-добрата и стабилна форма на витамин С, извлечена от най-чистата аскорбинова киселина. Очевидно, серумът от Nanoil съдържа и други висококачествени вещества, които заедно създават страхотна формула, носеща наслада на кожата. Какви точно са тези висококачествени съставки?

серум за лице с витамин с Nanoil

Най-добрият серум за лице с витамин С: съставки, използвани в Nanoil

  • стабилен витамин С – в най-добрата форма с висока ефективност, която е гореспоменатата 3-О-етил аскорбинова киселина, тя успява да изсветли кожата, да намали възпалението и да спре окисляването.
  • екстракт от корен на пунарнава – натурален антиоксидант, който ефективно забавя стареенето на кожата.
  • пропандиол – естествено полученият гликол подсилва витамин С; подобрява проникващите способности на всички подхранващи вещества, както и хидратира кожата.
  • сорбитол – ефективно средство в борбата за повишаване на хидратацията; също така прави кожата гладка.

Vitamin C Face Serum от Nanoil: ефекти и ревюта

Без съмнение, този серум за лице е обичан от жените. Задоволяващ на 100% очакванията, серумът започва да действа по подобряването на състоянието на кожата още от съвсем първия ден на процедурите. Този серум с витамин С е незаменим при сутрешната грижа. Благодарение на Nanoil, лицето изглежда здраво и всички знаци на умора и недоспиване са прикрити от красиво сияние. На всичкото отгоре, този серум за лице има повдигащ ефект. Ето как жените ентусиазирано описват ефектите от Vitamin C Face Serum от Nanoil:

  • ,,Само едно използване на серума за лице от Nanoil е достатъчно за мен, за да почувстван лицето си релаксирано и сияйно.“
  • ,,Nanoil е най-добрият серум за лице с витамин С – голяма опаковка, високо ефективен, стига за дълго време, може да се използва сутрин и вечер.“
  • Няма друг серум за лице, който да регенерира и изсветлява лицето ми като този от Nanoil. Дори петната ми изчезнаха!“
  •  ,,Лекува акне и успокоява дразненето. Nanoil е най-добрият серум за лице, който помага в борбата с акнето.“

Това са някои онлайн ревюта на Vitamin C Face Serum от Nanoil. Казано е, че този серум е завладял козметичния пазар, което не би трябвало да учудва никого – жените често харчат много пари, за да постигнат подобни резултати в салоните за красота. За щастие сега можете да се сдобиете с тези ефекти у дома. Серумът от Nanoil с витамин С подсилва енергията и здравето на кожните клетки.

любим серум за лице с витамин С Nanoil

Как да нанасяте Nanoil Vitamin C Face Serum?

Този серум за лице може да се използва самостоятелно, например преди нанасяне на крем. Друга опция е да комбинирате с подобен продукт за грижа за кожата, който има хидратиращи свойства (например хиалуронова киселина или натурално масло). Nanoil Vitamin C Face Serum изсветлява кожата видимо и дарява с ежедневна защита. Тъй като успява да стимулира синтеза на колаген, това е един от най-добрите продукти за грижа за кожата от този тип, които в момента са на пазара. Той може да се нанася при всякакъв тип кожа, следователно няма значение дали тя е зряла, мазна или чувствителна – пробвайте Nanoil Vitamin C Face Serum!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *