BareMinerals са известни със създаването на много добар минерална козметика. Този път можем да опитаме сенките за очи READY 4.0. Тези продукти ще Ви помогнат да направите елегантен и естествен грим за очи.

Сенките за очи READY 4.0 от bareMinerals се намират в златна палитра, в която ще откриете двоен апликатор и огледало за по-лесно правене на грим. Продуктът е наличен в няколко цветни варианта. Можете да си купите палитра в следните нюанси: The Designer Label (кафяво, маслинено, бежово, сиво), The Happy Place (розово и сиво), The Comfort Zone (тъмнобежово и розово), The Truth (кафяво, бежово, сиво), The Good Lofe (черно, сиво, бежово и розово), The Soundtrack (бежово и блестящо кафяво), The Dream Sequence (виолетово и сиво).

Нанасянето на сенките на bareMinerals READY 4.0 е много лесно. Продуктът може да се нанася сух или мокър. При прилагането със суха четка, ще получите лек резултат, но мокрото нанасяне ще придаде силен пигментиран ефект. Винаги започвайте грима за очите с нанасяне на по-светли сенки за очи. Нанасяйте на целия клепач и след това добавяйте други цветове. По-тъмният цвят трябва да бъде във външния ъгъл на окото и долния клепач. BareMinerals READY 4.0 имат лека консистенция, те са силно пигментирани и съдържат минерали.

Ще спомогнат за прикриване на бръчките и кожните несъвършенства, но и ще “премахнат” долната част под клепачите и ще направят очите оптически по-големи. Благодарение на естествените и минерални съставки, кожата се подхранва, овлажнява и се озарява. Растителните екстракти и органичните минерали се грижат за клепачите и областта около очите. BareMinerals READY 4.0 съдържат: екстракт от краставица и ориз, оксиданти, масла, сликон, антиоксиданти и кофеин.

BareMinerals се уверяват, че READY 4.0 ще изглеждат страхотно на всеки тип кожа. Въпреки това, се препоръчва сериозно за чувствителна и алергична кожа със склонност към акне. Стои на клепача до 8 часа и не се събира в бръчките, не отпада или избледнява по време на деня. Това е идеалната козметика за дневен и нощен грим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *