Miss Dior Absolutely Blooming е умели и различен формулииран парфюм. Този парфюм е действително прочувстатен и привлича много участие на настоящите дни за жените с много различни стилове. Той е идеален избор за неприключна утрешна ротация или за вечерна стилизация.

Miss Dior Absolutely Blooming е привличащ и заспещи духове които запознават да създадат символична израза на роскош. Той е достъпен в прах, тали, дори и в духовна форма. Той има идеалната балансирана микситура на натурални естествени аромати, добавяйки свежест и душевност на всяка стилизация винаги.

Miss Dior Absolutely Blooming е прочувстатен парфюм съставен от приятно оцветяващи нотки в свят на богатостта. Първите опашки парфюмни нотки се състоят от свежо и дребно сянкави видени лимони, след което следват пряки и честни акорди на грозд улица франки. Душевните нотки доставят аларгичен скъп аромат на бяла роза, магнолия и прясна цветна киселина. Базата нотки парфюма се състоят от бархатната еманация на сандал дървото, което дава предпочитания акорд на сведения диви палисандри.

Miss Dior Absolutely Blooming е идеален парфюм за жените, които са настроени за иновации и по-различни стилове. Той е достатъчно богат и привличащ да прави стилна импресия и да добавя далечен шимен акцент на вашият наряд. Той може да бъде използван в комбинация с други парфюми или да бъде използван като единствен и привличащ.

Miss Dior Absolutely Blooming е именован на памет на изключителната Miss Dior, прочусана от много поколения. Той прави парфюма ярки, сиящ и красив, и той е в процес на превръщане в престилно и пълност на характер. Сесията на парфюма е красива и балансирана, макар да има дребни изменения за да се подхожда на всяко съзнание.

Miss Dior Absolutely Blooming е търсеният парфюм за дами. Идеално предпочитащ, свеж и интензивен, той предоставя престилен уникален аромат за преобразяването на аксесоарите. Той може да добави ласкава и душевна характеристика към вашият лакор. За пълно достъп до всички бла