Wibo е полска козметична марка, известна с това, че в линията им можем да открием огромно количество евтини козметични прекрасни продукти. Много често качеството им е толкова високо, колкото това на чуждестранните компании, но цените им са учудващо достъпни. Идната пролет, Wibo искат да започнат с няколко нови козметични продукта, сред които истинската кралица е палитрата със сенки за очи Go Nude Smokey Edition.

Една от най-очакваните палитри тази година е палитрата Go Nude с 12 продукта. Създадена по образа на Naked palette от Urban Decay – което за някои хора е спорно (плагиатство, липса на оригиналност), за други е страхотен полски отговор на чуждите продукти – палитрата на Wibo е привлекателен продукт, който комбинира в себе си всичко необходимо за перфектния опушен грим. Традиционният грим повече не трябва да бъде извън обхвата.

Wibo уверяват, че Smokey Edition Go Nude е идеално съставен комплект от 12 сенки, които са комплексен грим за очите в продукт, намиращ се в удобна, метална кутия с голямо огледало. В комплекта ще открием 12 силно пигментирани сенки за очи, а двустранната четка на Wibo от Go Nude е с естествен косъм. Сводестата форма на четката осигурява лесно нанасяне на сенките и перфектен завършек.

Smoky Edition GO NUDE от Wibo е идеален продукт за създаване на различни гримове – от класически опушен, през виолетов вечерен грим, до топъл кафяв грим за през деня. Пигментираните сенки са с добро качество, на добра цена и широка гама от цветове – всичко това е съставна част на опушения грим.

Премиерата на най-новия продукт от Wibo ще бъде идната пролет. Палитрата GO NUDE Smokey Edition от Wibo ще бъде в продажба от началото на март.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *