Estee Lauder създадоха нова линия козметика за грижа за лицето – Resilience Lift. В тази нова линия можем да намерим: масло за блясък, крем за лице и шия с SPF 15, околоочен крем и тонизиращ компактен крем. Всички продукти могат да бъдат познати по светлорозовите бурканчета и бутилки със златна горна част. Само крем-фон дьо тенът има синя кутия.

Козметичната линия Resilience Lift на Estee Lauder е посветена на жени със зряла кожа и първи белези на стареенето – бръчки, точки, обезцветявания. Всички продукти са клинично тествани и според производителя не би трябвало да предизвикат появата на акне или черни точки. Главната им задача е да овлажняват и да дават най-добрата грижа на кожата. Такова влияние е близко свързано с всеобщо подобрение на състоянието на кожата, омекотявайки бръчките и изсветлявайки обезцветяванията след известно време. Козметиката на Estee Lauder гарантира изравняване на цвета на кожата и лифтинг. Те допринасят за правилното обновяване на колагена и еластина в дълбоките слоеве на епидермиса. Освен това, намаляват черните кръгове и подпухналостта около очите, предпазват кожата от слънчева светлина и замърсяване.

Кремовете, както и маслото, от линията Resilience Lift трябва да се прилагат на почистена и суха кожа на лицето. Можете да ги нанасяте два пъти дневно: сутрин преди грим и вечер след скраб и маска за лице. Малко количество от продукта (крем за очи, масло или крем за лице) се прилага върху кожата с кръгови движения, докато не попие напълно. Можете и допълнително да правите масаж на зоната около очите и челото, за да подобрите кръвообращението в кожните клетки, да омекотите кожата и да ускорите абсорбцията на подхранващите съставки, съдържащи се в продукта.

Нещата излеждат малко по-различно, когато става дума за крем-фон дьо тена Resilience Lift от Estee Lauder. Този продукт може лесно да замени стандартния фон дьо тен, защото покрива несъвършенствата и спомага да изравняване на цвета на кожата по много подобен начин. Намира се в синя компактна кутия. Вътре откриваме огледало, продукт и апликатор точно под него. Кремът има четири възможни нюанса: Linen, Ivory Beige, Pale Almond и Biscuit. Клинично тестван е, затова не би трябвало да се появяват черни точки, защото кремът е подходящ за чувствителна и алергична кожа. Освен това, кремът предпазва лицето от слънчева радиация благодарие на SPF 15.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *