Геловете за вежди са продукти, които често се избират от жени, които искат бързо да поемат контрола над веждите си и да се наслаждават на феноменалния си грим през целия ден. Изборът на правилния гел за вежди не е лесна задача, затова решихме малко да ви помогнем. Готови ли сте за промяна към по-добро?

Представяме ви нашите топ предложения на гелове за вежди, които осигуряват желания ефект. Имате оскъдни арки, които се нуждаят от удебеляване? Може би искате само да дисциплинирате непокорните косъмчета на веждите? Цените ли дълготрайната фиксация?

Всеки от геловете за вежди, които включихме в нашата класация, има много предимства, които ще ви накарат да се влюбите в тях. Кой ще изберете накрая? Вие решавате!

ТОП 5 ГЕЛОВЕ ЗА ВЕЖДИ

1. Nanobrow Eyebrow Gel

nanobrow lamination gel

Няма съмнение, че това е наистина революционен гел за вежди в грима. Ако не сте го използвали досега, време е да се запознаете с невероятната му ефективност. Nanobrow Lamination Gel разресва, оформя и подчертава отлично естествената форма на веждите. Благодарение на геловата му консистенция ще създадете ламиниран вид на веждите, който досега е бил възможен за постигане само чрез записване на час при козметик. По този начин спестявате време и пари, които иначе бихте похарчили за скъпа процедура. След използването на гела Nanobrow веждите ви стават оформени и дефинирани, като изглеждат много естествено. Нанасянето е лесно и приятно. Гелът за вежди задържа косъмчетата до 24 часа! Съставен е от рициново масло в хидрогенирана фракция, което осигурява подходящо ниво на хидратация и укрепване, както и защита срещу увреждане. Разчесани, по-плътни и пълни вежди? Nanobrow Lamination Gel прави това възможно с малко или никакви усилия!

повече информация може да бъде намерена в официалния уебсйт: nanobrow.bg

2. GIVENCHY Mister Brow Groom

Mister Brow Groom е прозрачен гел за вежди, който дисциплинира несговорчивите косъмчета и ги оформя без карикатурен резултат. Създайте желания обем и еластичност благодарение на този продукт. Гел-формулата за вежди не е лепкава. Продуктът изсъхва доста бързо, а в състава му можете да откриете витамин В5 – отговорен за грижата за веждите. Четката на гела за вежди е оформена по такъв начин, че да се избегне разхвърляното, уморително и отнемащо време нанасяне. Дълготрайно оформяне на веждите без неестетични струпвания – с помощта на Mister Brow Groom! Гелът за вежди се ползва изключително добре както от жени, така и от мъже. Можете да го използвате самостоятелно или в комбинация с други продукти, като молив за вежди или помада.

3. TOO FACED Brow Wig Eyebrow Gel

Естествено изглеждащите, но гъсти и отлично очертани вежди са мечтата на много жени. С гела за вежди Brow Wig тя е напълно осъществима. Специалната четка оформя, уплътнява и подчертава веждите. Гелообразната консистенция със сигурност ще ви спечели. В състава на гела за вежди има деликатни влакна, които запълват нежеланите пропуски и осигуряват уау ефект за няколко мига. Укротете веждите си така умело, както никога досега – с уникалния гел за вежди Brow Wig!

4. ILIA Essential Brow Gel

ILIA Essential Brow Gel е естествен гел за вежди, който оставя веждите ви по-плътни, пълни и отлично оформени. Постигнете мека и еластична фиксация с матово покритие. Леката, кремообразна формула на този гел за вежди предотвратява усещането за опъната кожа и люспест резултат. Двустранната четчица гарантира лесно и безпроблемно нанасяне.

5. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

Гелът за вежди на Revitalash Cosmetics е многофункционален продукт, който функционира перфектно, ако трябва да дисциплинирате, оформяте и стилизирате косъмчетата на веждите си. Незабавните и дългосрочни резултати ще ви допаднат още от първата употреба. Невероятната технология с меки полимери ви позволява да укрепите и подобрите вида и състоянието на веждите си. Гелът за вежди е подходящ за вегани, не съдържа парабени, фталати, BHT и аромати. Той има двустранен апликатор с четка за оформяне и гребен, който осигурява удобно нанасяне. Благодарение на водоустойчивата му консистенция можете да се наслаждавате на визията си през целия ден и да забравите за редките зони и непокорните косъмчета на веждите. Гелът за вежди има подхранващи свойства, които предпазват косъмчетата на веждите от накъсване. Ако използвате Revitaliash Hi-Def Brow Gel, едва ли ще повярвате, че веждите ви изглеждат по същия начин, както преди нанасянето му!