Притеснявате се, че увреждате косата при сушене със сешоар или изправяне с преса? Е, това е много възможно да се случи, но за щастие не е неизбежно. Има лесен начин да я защитите от негативния ефект на високите температури. Какъв е той? Термозащитният спрей от Nanoil.

Няма голямо значение какъв тип коса имате – къса или дълга, тънка или гъста, права или къдрава. Тя е податлива на увреждане по напълно еднакъв начин.

Две страни на стилизирането с топлина

Най-често срещаните проблеми при косата са породени от нашето незнание, игнориране и липса на умения, когато стане въпрос за стилизиране. Оформянето на прическата с топлина има 2 страни – добра и лоша. Сигурни ли сте, че искате да знаете коя коя е?

  1. От една страна, стилизирането с топлина е лесно, бързо и ви помага да постигнете впечатляващи резултати. Много по-просто е да се сдобиете с красиви къдрици, използвайки маша. Много по-бързо изсушавате косата със сешоар. Накрая, много по-лесно е да сте с права коса след използване на преса. Това са най-големите предимства на стилизирането с топлина, които ни карат често да посягаме към споменатите инструменти.
  2. От друга страна, стилизирането с топлина има ужасяващи последици. Високите температури причиняват увреждане на кичурите, допринасяйки за загубата на хидратация и скъсването на кератиновите връзки, което пък води до чупливост. Ето защо прекалено честото използване на сешоар или преса оставя косата суха, наелектризирана и цъфтяща.

термозащитен спрей за коса Nanoil

Как да защитите косата от високите температури?

Ужасният ефект от излагането на косата на високи температури може значително да се намали чрез използването на правилните продукти. Всъщност това е най-лесният и ефективен начин да се насладите на красива прическа без да рискувате увреждане на кичурите. Наистина няма нужда да се отказвате от сушенето със сешоар или изправянето, ако използвате ефективна термозащита.

В днешно време сме засипани от продукти: растителни масла, спрейове, маски и балсами. Все пак специалистите са на едно мнение, че измежду всички тези козметики, тази за защита от топлина дарява с най-добрите резултати. Тя е много лесна за използване – това е очевидно. Подобен продукт успява да изолира косата от агресорите, които отнемат от обема й.

Сега трябва да открием кой термозащитен спрей е най-добрият. Както може би вече сте се досетили, ние знаем отговора на този въпрос!

Спрей за защита от топлина от Nanoil 

Ако целта ви е да осигурите на косата 100% защита, вземете си термозащитния спрей от Nanoil.

Nanoil Heat Protectant Spray е лек спрей на основата на вода, който гарантира лесно нанасяне. Всяка капка от този продукт съдържа копринени протеини и витамини, които намаляват негативното влияние на високите температури и в същото време се грижи за състоянието и външния вид на кичурите.

  • Осигурява защита до 220 градуса.
  • Бори се със загубата на вода.
  • Изглажда повърхността на косъма и се бори със заплитането.
  • Предотвратява чупливостта и цъфтенето.
  • Увеличава еластичността на косъма.
  • Добавя здравословен блясък.

Как действа термозащитния спрей от Nanoil?

Nanoil показва, че предпазването на косата по време на стилизиране с топлина нито отнема много време, нито е трудно. Просто напръскайте по косата от продукта преди сушене със сешоар или използване на преса/маша. Без значение е дали нанасяте Nanoil Heat Protectant Spray върху суха или влажна коса, винаги можете да сте сигурни, че кичурите ще са адекватно защитени.

Струва си да се отбележи, че Nanoil Heat Protectant Spray е козметика, която не се отмива. Текстурата й е лека и не натежава на косата. Това означава, че спреят не прави кичурите мазни или сплъстени.

И вие можете да го тествате!

Ако смятате, че можете и без термозащитен спрей, тогава нека ви обясним защо е добре да промените мнението си. Без значение от типа коса, можете да използвате термозащитен спрей, за да се погрижите за нея. Nanoil Heat Protectant Spray е създаден, за да служи на всяка коса, защото тя заслужава да получи най-добрата форма на защита, която се осигурява само от спрея от Nanoil.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *