Малко е изненадващо, когато имаме достъп до толкова много невероятни гримове за вежди, най-популярният начин за стилизирането им да е със… сапун! Това е, защото той доставя уникален, незабравим ефект на красиви и прецизно стилизирани вежди! Така че, ако следвате последните тенденции за грим, трябва определено да опитате Nanobrow Eyebrow Styling Soap – това е фантастичен сапун за вежди, който е откраднал сърцата на всички!

nanobrow стилизиране на веждите

Традиционни сапуни за вежди – защо не работят?

Първо, беше често срещано използването на ,,обикновен“ сапун на основата на глицерин за гримиране на веждите. Те не са много удобни или лесни за използване обаче: трябва да се смесват с вода и всеки път може да получите различна консистенция – прекалено течна или гъста.

В допълнение те не работят добре с други цветни продукти за грим. Ето защо специалните сапуни, направени за гримиране на веждите, са били създадени – Nanobrow Eyebrow Styling Soap е един от тях.

Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – любимият сапун за вежди на професионалистите

Ами сапун, който не трябва да се смесва с вода, тъй като е готов за употреба директно от контейнерчето? Това е Nanobrow Eyebrow Styling Soap! Уникалният, рафиниран, веган сапун мигновено ще укроти дори и най-неконтролируемите косъмчета и ще ги фиксира за целия ден! Безцветната му формула с гелообразна консистенция пасва на всеки тип кожа и цвят на веждите, позволявайки ви да се сдобиете с по-плътни и гъсти вежди. Сапунът фиксира косъмчетата за през целия ден без да стяга кожата. Другите ползи на продукта са, че е много лесен и удобен за използване: сапунът не се нуждае от вода и може да се нанася самостоятелно или в комбинация с други цветни продукти като моливи, пудри и помади. Всички те могат да бъдат закупени на страницата на Nanobrow: www.nanobrow.bg.

тенденции за грим на вежди

Nanobrow Eyebrow Styling Soap – мигновени сапунени вежди. Стъпка по стъпка

Толкова е лесно! Тъй като сапунът работи без вода, стилизирането минава гладко!

Просто:

  1. Отворете опаковката със сапуна.
  2. Вземете малко от Nanobrow Eyebrow Styling Soap с четката.
  3. Стилизирайте косъмчетата по начина, по който искате: смята се за модерно да ги срешете нагоре.

Веждите, оформени с Nanobrow Eyebrow Styling Soap, са елегантни и изглеждат чисти! В допълнение веднага, когато сапунът изсъхне, той фиксира веждите и подобрява обема им. Козметиката е високо ефективна и една опаковка стига за много месеци. Контейнерчето, което се затваря плътно, може да се вземе по време на пътуване, за да се насладите на сапунени вежди, където и да сте. Това сте чакали!

 

 
 
 
 
 
Wyświetl ten post na Instagramie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)