Ламиниране на вежди у дома? Да, сега можете да направите тази процедура сами, без да губите време за индивидуални посещения в професионален салон за красота. Изберете добър комплект за ламиниране на вежди, като например Nanobrow Lamination Kit, и ще се убедите, че повдигането на вежди в домашни условия може да бъде по-лесно, отколкото да си направите сами гел маникюр! Днес ще отговорим на всичките ви въпроси относно ламинирането на вежди в домашни условия!

Практичен комплект за повдигане и ламиниране на вежди

Какво е ламиниране на вежди?

Процедурата за ламиниране на вежди е подобна на дълготрайното къдрене и включва промяна на формата на веждите чрез разрушаване на сулфидните им връзки и придаване на друга форма. Ламинирането не само оформя веждите за дълго време (ефектът се запазва до 6 седмици), но и подобрява външния им вид, добавя здравословен блясък и придава на веждите по-плътна структура, като им придава повече обем.

Ламиниране на вежди тип „Направи си сам“, можете ли да извършите повдигане на веждите у дома?

Естествено! Само се уверете, че сте избрали правилния комплект. Той трябва да е лесен за използване и да съдържа разтвори с отлично качество, които лесно да нанасяте върху веждите си.

Кой е най-добрият комплект за ламиниране на вежди за домашна употреба?

Nanobrow Lamination Kit за полуперманентно ламиниране на вежди е напълно безопасен начин за оформяне на веждите в домашни условия. Инструкциите са толкова прости, че ламинирането на вежди в домашни условия може да бъде извършено от абсолютно всеки. Точни инструкции, номерирани флакони и лесно приложение – това са основните предимства на този комплект за ламиниране на вежди, веднага след ослепителните резултати. Ето защо, дори и да нямате опит в подобни процедури и да ви предстои ламиниране в домашни условия за първи път, можете да сте сигурни, че с този комплект всичко ще мине гладко!

Комплект за повдигане и ламиниране на вежди за домашна употреба.

Всичко, което трябва да знаете за домашното ламиниране на вежди, ще намерите на www.nanobrow.bg

Какви резултати може да постигнете с Nanobrow Lamination Kit?

Nanobrow Lamination Kit ви осигурява красив, естествен ефект на прецизно оформени и идеално повдигнати вежди в продължение на седмици. Ефектът трае 6-8 седмици в зависимост от податливостта и дебелината на вашите вежди. Освен това придава на арките по-обемни и красиво оформени очертания винаги!

За кого е подходящ Nanobrow Lamination Kit?

Този комплект е идеален за всеки, който желае да подобри външния си вид и да постигне перфектно оформени, изпипани вежди по всяко време. Той ще бъде идеален и за притежателите на гъсти и непокорни вежди, които са трудни за оформяне или стърчат в неправилна посока и е трудно да бъдат оформени правилно. Почитателите на естествено изглеждащите вежди, които не обичат да нанасят грим всеки ден, също ще бъдат впечатлени от този комплект, тъй като с него веждите изглеждат наистина безупречно.

Как да се подготвите за процедурата по ламиниране на вежди?

Преди да преминете към ламиниране на вежди у дома, подгответе всички необходими разтвори и продукти: Nanobrow Lamination Kit, чисти памучни тампони, добър продукт за отстраняване на грим с немазна формула и купа с вода. Преди процедурата отстранете грима си по подходящ начин и почистете и подсушете веждите си. Не забравяйте, че цялата ви зона около очите трябва да е чиста и без мазни остатъци.

Как да си направите ламиниране на вежди у дома с комплекта за повдигане на вежди Nanobrow?

Лесно е! Първо, разрешете веждите си с помощта на четка и нанесете върху тях лепилото Nanobrow за около 30 секунди.
След това посегнете към разтвора „Step 1“ и го нанесете върху веждите си, като ги разресвате и им придавате желаната форма. Дръжте продукта в продължение на 5 до 8 минути, след което го избършете със сух памучен тампон.
Сега нанесете върху веждите си продукта, обозначен като „Step 2“, за да създадете ламинирания ефект на веждите. След 5-8 минути го избършете с навлажнен памучен тампон и внимателно срешете веждите си. Готови сте! Цялостната процедура отнема максимум 20 минути! Резултатите от една процедура за ламиниране продължават около 6 седмици, а с комплекта Nanobrow можете да извършите около 10 процедури за ламиниране!

За повече информация посетете www.nanobrow.bg.