Серумът за мигли е най-добрият начин да удължите, сгъстите и укрепите миглите си. Той помага да се погрижите за доброто състояние на фоликулите и миглите. Добрият серум за мигли ви позволява да подхранвате слабите и увредени мигли, да предотвратявате загубата на мигли и да ги предпазвате от увреждане.

Не знаете кой серум за мигли да изберете? Търсите информация за това кой серум за мигли е най-добрият? Не е необходимо да купувате или тествате всеки продукт. Нашата КЛАСАЦИЯ на препоръчаните серуми за мигли ще ви помогне да откриете идеалния продукт за подсилване на миглите, който ще се погрижи цялостно за тях. Открийте кой от тях заслужи първото място!

➜ Вижте класацията на 5-те най-предпочитани серуми за мигли

1. Nanolash Eyelash Serum

Нашата оценка: 9,5/10

Размер: 3 мл
Апликатор: Четка
Употреба: Веднъж дневно
Употреба (след приключване на терапията): 2-3 пъти седмично
Първи резултати: След 10-20 дни

Nanolash Eyelash е ефективен серум за мигли, който се радва на трайна популярност сред интернет потребителите и собствениците на салони за красота. Каква е причината за това? Причината е в дълготрайните резултати, 100% безопасния състав и резултатите, видими само след 10 дни употреба. Този уникален серум, стимулиращ растежа на миглите, е създаден след дългогодишни изследвания с помощта на съвременни технологии, които позволяват създаването на ефективен и безопасен серум. Иновативната формула на продукта подхранва миглите в дълбочина и стимулира по-бързия им растеж. Активните вещества проникват много бързо в структурата на миглите и действат отвътре. Краткият, изпитан състав – без излишни добавки – подхранва, хидратира и сгъстява естествените мигли чрез стимулиране на растежа на фоликулите на миглите. Nanolash Eyelash Serum укрепва корените, като осигурява основни съставки, които осигуряват защита на миглите от увреждания и изсушаващи продукти. Серумът за мигли е снабден с прецизна четчица, подобна на спирала, която ви позволява да нанесете продукта бързо и лесно точно в корените на миглите. Тестван офталмологично.

Мнения на потребители в интернет:

Моя добра приятелка ми препоръча Nanolash. Само след един месец тя имаше здрави и красиви мигли. Освен брилянтния ефект, лесното нанасяне, приятната миризма и естественият състав са също удивителни ! Горещо го препоръчвам!
Моника, 24 г.

Миглите ми станаха много по-дълги и здрави (използвам го от около 3 седмици). В началото миглите ми бяха едва забележими, но сега са толкова красиви!! След премахването на екстеншъните – просто перфектни!
Мария, 38 г.

2. Lashcode Eyelash Serum

Нашата оценка: 9/10

Размер: 5 мл
Апликатор: Четка
Употреба: Веднъж дневно
Употреба (след приключване на терапията): 2-3 пъти седмично
Първи резултати: След 2 седмици

Формулата на серума Lashcode позволява ускорен растеж на миглите и укрепва корените им, така че те стават много дълги и здрави. Един ефективен серум за мигли трябва да съдържа преди всичко естествени съставки. Веществата, съдържащи се в серума Lashcode, проникват във фоликулите на миглите, насърчават растежа им и оказват положително въздействие върху структурата на косъма. В него можете да откриете пептиди, аргинин, байкалеин, както и екстракти от соя и пшеничен зародиш, които въздействат върху структурата на миглите, регенерират слабите косъмчета, предотвратяват загубата на мигли и гарантират дълготраен ефект. Това е препоръчителен серум за мигли, който гарантира уникален ефект на дълбок и завладяващ поглед – дори без грим! Този подсилващ миглите балсам действа отвътре, за да подобри състоянието на миглите, да увеличи плътността им, да ги потъмни и хидратира. Тестван офталмологично от специалисти.

Мнения на интернет потребители:

Толкова е добър, че не виждам защо да пробвам друга марка :). Известно време си слагах екстеншъни и откакто реших да си направя почивка от тях, използвам Lashcode. Както вероятно се досещате – вече не ми се налага да нося изкуствени мигли!
Кристина, 45 г.

Чудесен серум за слаби мигли! Обожавам го и имам известен запас вкъщи, така че никога не ми свършва хаха!
Марта, 42 г.

3. RevitaLash Eyelash Conditioner Advanced

Нашата оценка: 8/10

Размер: 1 мл / 2 мл / 3,5 мл
Апликатор: Четка
Употреба: Веднъж дневно
Употреба (след приключване на терапията): 3-4 пъти седмично
Първи резултати: След 3-7 седмици

Иновативната формула спомага за омекотяване на миглите и ги прави по-еластични, както и за предпазването им от увреждане и загуба на мигли. Комплексът от биопептиди ефективно подхранва слабите мигли, като ускорява растежа им и укрепва фоликулите на миглите. Продуктът е базиран на растителни есенции, които гарантират регенерирането на слабите и чупливи мигли. Високото съдържание на мастни киселини и растителни стероли повишава здравословния, естествен блясък. Ефектът от този серум за мигли ще бъде видим след 3-7 седмици, а максималните ползи могат да се забележат след три месеца. Серумът е офталмологично тестван и е безопасен за тези, които носят контактни лещи или екстеншъни.

Мнения на потребителите в интернет:

Този серум за мигли е блестящ, точно както и неговият аналог за вежди. Цената е малко висока заради размера му, но си заслужава да си го купите – той наистина действа!
Рая, 34 г.

Отговаря на моите (високи) очаквания 😉
Ана, 28 г.

4. XLash

Нашата оценка: 8/10

Размер: 3 мл / 6 мл
Апликатор: Четка
Употреба: Веднъж дневно
Употреба (след приключване на терапията): 2-3 пъти седмично
Първи резултати: След 4 седмици

Серумът за растеж на мигли на XLash е невероятен избор за почитателите на естествената грижа. В състава му се съдържат растителни съставки, пълни с витамини, минерали и антиоксиданти, които подхранват и укрепват миглите по безопасен начин. Активните съставки в този серум за мигли са хиалуронова киселина, зелен чай и биотин. Хиалуроновата киселина поддържа миглите хидратирани и блестящи. Зеленият чай подобрява микроциркулацията, като стимулира фоликулите да израстват нови мигли. Биотинът, от друга страна, подхранва и укрепва миглите, които вече растат. Разбира се, ще трябва да изчакате за пълноценни резултати малко по-дълго, отколкото при другите серуми. XLash enhancer е безопасен за ектеншъни, тъй като не съдържа масла. Формулата му е насочена към укрепване и защита на фоликулите. Този серум за мигли трябва да се нанася веднъж дневно в корена на горните мигли. Продуктът е офталмологично тестван.

Мнения на интернет потребители:

Използвам този серум за мигли от декември (т.е. по-малко от месец) и вече виждам, че миглите ми изглеждат по-плътни, по-тъмни и много по-дълги. Миглите ми и преди не бяха толкова зле, но сега изглеждат прекрасно дори без грим.
Лина, 25 г.

Това е първият балсам за мигли, от който съм доволна. След три месеца употреба миглите ми са удължени и потъмнели.
Александра, 49 г.

5. GrandeLASH-MD Lash Enhancing Serum

Нашата оценка: 7.5/10

Размер: 1 мл / 2 мл / 4 мл
Апликатор: Четка
Употреба: Веднъж дневно
Употреба (след приключване на терапията): 3-4 пъти седмично
Първи резултати: След 3 седмици

Този серум помага за подхранване и укрепване на миглите, както и за подобряване на тяхната еластичност. Той съдържа комбинация от ценни за миглите съставки като пантенол, биотин и аминокиселини, които подобряват състоянието и външния вид на миглите ви. Серумът за растеж на мигли на Grande Cosmetics е чудесен избор за тези, които искат да коригират външния вид на миглите си по бърз, но безопасен начин. Пантенолът е провитамин, който предпазва миглите от увреждане и изсушаване, докато биотинът ги укрепва отвътре. Серумът е подходящ за употреба в случай, че имате екстеншъни. Продуктът е офталмологично тестван, така че можете да сте сигурни, че е безопасен за деликатната зона около очите. Когато се използва редовно, сте в състояние да забележите подобрение в гъстотата и дължината за 4-6 седмици.

Мнения на потребители в интернет:

Използвам го от три седмици и мисля, че започва да действа! Малко е труден за нанасяне, може би четка за спирала би била по-добър избор и поради тази причина не му давам най-висока оценка.
Ивана, 41 г.

След 2 месеца употреба възстанових миглите си! След ламинирането страдах от загуба на мигли 🙁 Много ефективен серум, малко щипе, когато попадне в очите ми.
София, 21 г.

За да ви помогнем да намерите отговор на въпроса „кой серум за мигли да изберете?“, подготвихме класация, създадена въз основа на многобройни мнения на опитни потребители – жени, които редовно използват серуми за мигли. След като анализирахме мненията на стотици интернет потребители, успяхме да съберем в списък 5 от най-добрите серуми за растеж на мигли.