Dior стартира няколко нюанса на Diorshow Fusion Mono сенки за очи. Продуктът има лек блясък, благодарение на което гримът за очи е елегантен и идеален за всеки случай. Сред различните нюанси можем да открием, розово, бежово, сиво и синьо. Много популярни цветове от колекцията на Dior са: Lune, Etoile, Aventure, Cosmos, Millenium, Zenith, Mirror, Meteore, Fahrenheit, Chimere, Hypnotique. Тези нюанси присъединят два други от лимитираната колекция Diorshow Fusion Mono: Equinoxe (ashy) и Rosee (pink). Ако това не е достатъчно за Вас, Dior предлага няколко матиращи сенки за очи (розово, бежово, сиво и черно Diorshow Fusion Mono Matte: Nocturne, Fantaisie, Songe и Mirage.

Сенките за очи Diorshow Fusion Mono имат текстура гел-мус. Всички продукти имат богати цветове, имат матиращ завършек и резултатът от грима е изключително добър. Няма отпадане на излишно количество сенки, не се отмиват, но може да се събират в гънките и ъглите на очите. Най-добре е да се прилагат с апликатор или пръст. Използвайки апликатор, резултатът е подсилен, за да се разкрие чистотата на матиращия цвят, а използването на пръст ще създаде лек воал от цвета. Продуктите на Dior се намират в малки кръгли бурканчета, а съдържанието е около 6,5 грама.

Можем да съчетаем сенките за очи Diorshow Fusion по какъвто начин искаме. В сайта на Dior ще открием приложение, благодарение на което можем да съчетаваме два вида сенки за очи. Dior съветва да прилагаме Backstage Eye Prime Long – Wear и Smoothing Eye Primer преди грим. Работата му е да омекоти кожата и да прикрие несъвършенствата около областта на очите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *