Обвивките и влизанията в косата могат да предизвикат много недоумения тук и там. Нека да погледнем по-близо начините по които можем да ги накараме да справят с косите, като да имаме в предвид че всичко от този материал е посъветвано от професионални стилисти и хидратирайте.

Защо се завиват косите?

Завикването и обвивката на косата са обикновено вредни поради механичната стреса, която косата изпитва когато се придвижват и объртат косата или когато се използват вредни средства за украса и грижа. Където има фризьорски процеси, такъв като вълнуване на косата или кътуване на косата, за да теглят или прибавят волна или памук, т по дефоут ще доведе до нарастване на влизания и обвивки във всякакъв тип и степен коса. Влизанията също така могат да отговорят за растителната вода, която косата използва да запазва влагата си и влияе на способността й да подхранва корените си, но това е по -дълбока тема от времето ни.

Първи коректор – краставичен щам

Така както даваш идеята за това как можем да разгънем косата има някои просто и основни неща които можем да направим при домашен грижа:

  • Искаме да гледаме по-напред за да видим дали е нужно талия или спрей с тъмно нанасяне, дали искаме да изчистим отложените материали на косата, какви са типа на косата. Всички тези информации ни помагат да придобият правилни фоми за разгъването на нашата коса.
  • Ако си сте страдали от обвивки и влизания в косата до сега, преди да започнете да разгънавате косата трябва да разключите картавините в нея. Най-добрият начин да го направите е с краставичен щам, просто захранете го с ръчно теглене на косата и прилагане на подходящо средство за грижа за да премахнете натрупваните материали и залепилите костета.
  • Където е възможно, използвайте най-нежното срещу косата при направа на