Смята се, че очите са прозорец към душата. Вероятно затова всички жени се интересуват толкова много от професионалния грим и затова Lancome създаде козметичния комплект Hypnôse Doll Eyes. Какво се крие в него?

Козметичният комплект съдържа три продукта – спирала Hypnôse Doll Eyes, продукт за почистване на грим Bi – Facial и молив за очи Crayon Khol Noir. Това са най-популярните продукти на Lancome. Ще бъде голям грях, ако някой любител на голямата мода в грима подминe щанда с тях в аптеката. Така че, нека да опознаем всеки от тях поотделно.

Спиралата Hypnôse Doll Eyes е достъпна в три различни цвята: So Black!, Violet Envoutant и Noir Intense. Тя има четка, която придава на миглите обем, изразителност и дължина. Формата на четката напомня на конус – по-широка в основата и по-тяхна към върха. Трябва да я използвате правилно, за да постигнете желания ефект. По време на прилагането на грима трябва да имате предвид, че той трябва да изглежда възможно най-естествено. Затова всички ние се нуждаем само от един слой спирала, за да може миглите да бъдат добре сресани и извити.

В козметичния комплект има и Bi – facial продукт за почистване на грим от очите. Това е много важна част от грима за очи. Защо? Хубавите очи не са свързани само с красиви мигли (и клепачи), правилното почистване на кожата е също толкова важно. Затова с комплекта на Lancome получаваме и двуфазов продукт за почистване на грим. Преди употреба трябва да разклатите бутилката, така че двете фази да се смесят. Един памучен тампон с част от продукта се притиска внимателно върху затворените очи, за да може гримът да се разтвори. Помнете, че твърде силното натриване може да причини раздразнения и отслабване на миглите. В комплекта производителят е сложил по-малка версия на продукта (30 мл).

Допълнението към продукт за почистване на грим от очите и цял комплект е Crayon Khol Noir молив за очи. Можем да избираме от 10 различни нюанса. Има много мека консистенция, така че е доста лесно да се нанася върху клепачите, но и да се разнася и да се слива със сенките за очи. Как да използвате молива за очи от Lancome? Голямата тайна на перфектния грим е правилното разположение на окото, както и на ръката. Подпрете лакътя на маса, или маса за преобличане, и ръката на бузата. Опънете клепача малко и направете линия. Може да има всички типове форми и дължини, но най-добрите, разбира се, ще бъдат тези, които са в крак с тенденциите на годината.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *