Има ли по-добра декорация за очите от дълги, гъсти и изразени мигли? Красивите мигли могат да направят погледа на всяка жена уникално очарователен и съблазнителен. За съжаление естествените мигли никога не са такива, каквито трябва да бъдат. Ето защо жените толкова охотно експериментират с различни продукти за оформяне на миглите си. Кои обаче са най-добрите клъстерни мигли за домашно DYI приложение?

Класация на най-добрите предварително изработени клъстерни мигли – за кого са създадени?

Жените знаят много добре, че трябва да полагат правилни грижи за миглите си. Използването на различни балсами и серуми обаче рядко носи незабавни резултати. Естествените мигли имат живот от 3 до 4 месеца, след което падат и отстъпват място на нови. Те от своя страна се нуждаят от време, за да пораснат, а това може да се окаже порочен кръг.

Не може да се отрече, че е трудно да се намери изцяло естествен начин за постигане на мечтаните мигли. Спиралата за мигли невинаги ще ви осигури поразителен ефект. Единственото, което ви остава, е да опитате полуперманентно удължаване на мигли.

В този случай обаче също има много въпросителни. Полуперманентното оформяне е неподлежащо на промяна, а освен това изисква много време, за да бъде направено. Освен това то може сериозно да натовари естествените мигли и да доведе до прекомерна загуба на косъмчета.

Въпреки че изглежда, че други решения няма, на козметичния пазар се появиха клъстерните мигли за домашно приложение. Тези изкуствени DYI мигли бързо си спечелиха огромна група почитатели.

С нарастването на популярността на готовите клъстери от мигли за домашно приложение на козметичния пазар се появяват все повече продукти. Не всички от тях обаче бяха достатъчно добри, за да отговорят на очакванията на жените. Ето защо създадохме тази класация на най-добрите клъстерни мигли.

Тя е създадена като ръководство за всяка жена, която е изправена пред този труден избор. Ние подбрахме само тези клъстерни мигли за домашно приложение, които идват от реномирани марки и са получили положителни отзиви от потребителите.

Открийте най-добрите продукти за оформяне на мигли в домашни условия!

Спокойно може да се каже, че оформянето на мигли в домашни условия не беше възможно само преди няколко години. Днес обаче то може да отнеме само няколко минути, а освен това ефектът може да продължи няколко дни!

Наскоро на пазара на козметични продукти се появиха готови клъстери за мигли за домашно приложение. Всичко сочи, че те ще останат дълго време на него, тъй като жените са все по-нетърпеливи да ги изпробват. Въпреки това си струва да се отбележи, че ключът към трайното и бързо нанасяне е изборът на правилния продукт.

Предлагаме ви класация на най-добрите клъстерни мигли за домашно приложение, които със сигурност няма да разочароват очакванията на нито една жена!

фалшиви мигли

1. Клъстерни мигли Nanolash – DIY Lash Extensions

Категорично място №1 на пазара на козметични продукти днес принадлежи на марката Nanolash. Тя може да се похвали с голямо разнообразие от продукти за мигли, сред които и DIY Lash Extensions. Тези клъстерни мигли за домашно приложение имат много предимства. Сред тях може да се посочат:

  • голяма издръжливост – ефектът от едно нанасяне може да продължи до 5 дни;
  • лесно приложение – нанасянето на клъстерите не трябва да отнема повече от 10 минути;
  • естетика – тези индивидуално залепени, естествено разнообразни клъстери от мигли, които се предлагат на тънка лента, напълно имитират естествените мигли.

DIY Lash Extensions от Nanolash бързо си спечели огромен брой почитатели. Дамите са впечатлени от лекотата, с която могат да приложат своите изкуствени DYI мигли у дома.

Тези клъстерни мигли се предлагат както в единична опаковка, така и като цял комплект за лесно удължаване на мигли в домашни условия. Кутията съдържа 36 клъстерни мигли с 3 дължини (10, 12 и 14 мм) и 8 стила, от които можете да избирате. Комплектът за удължаване на мигли включва допълнително аксесоари като лепило, пинсета за мигли, препарат за премахване и фиксатор Nanolash.

DIY Lash Extensions са изключително лесни за нанасяне, както и много издръжливи. Нещо повече, разнообразието от стилове в комплекта ви позволява да създадете персонализирана визия на миглите. От една страна, жените могат да се насочат към мигли тип холивудски обем, а от друга страна, могат да създадат и деликатен стил на миглите.

DIY Lash Extensions от Nanolash ви позволяват да направите всякакъв стайлинг на миглите. Те ще свършат добра работа както за ежедневието, така и за специални поводи.

Производителят посочва, че тези клъстери мигли са за еднократна употреба. В мрежата обаче има много женски отзиви, в които ясно се посочва, че след премахването на клъстерите те изобщо не са се деформирали. Вследствие на това потребителките са решили да ги използват повторно и са постигнали абсолютно същите резултати като първия път.

Безспорно, уDIY Lash Extensions от Nanolash са първокласен продукт. По тази причина те заслужават първото място в класацията.

2. Lashify Starter Kit

Комплектът Lashify Starter Kit предоставя още едни предварително изработени клъстерни мигли за прилагане в домашни условия. Те са разработени така, че да спомогнат за постигането на ефект, подобен на този в салона. Също така, те са си спечелили доста широк кръг от почитатели.

Миглите Lashify осигуряват лесно нанасяне само за няколко минути. Въпреки това производителят пояснява, че ако това е първият ви опит с удължаването на мигли в домашни условия, може да отнеме малко повече време. За сравнение, в случая с миглите Nanolash предварителният опит няма значение.

Клъстерите са изключително естетични и нежни. Предназначени са и за чувствителни очи. Предлагат се в комплект с апликатор, фиксатор и лепило. Разбира се, нито една от формулите не съдържа дразнещи вещества.

За съжаление, в един калъф има само 10 клъстерни мигли. Това е значителен недостатък, ако първото приложение на изкуствените DYI мигли се провали. Въпреки това наличните дължини са интересни. Клъстерите могат да варират от 7 до 12 мм. За някои дами обаче липсата на клъстери с дължина 14 мм ( такива се предлагат в комплект от Nanolash) може да се окаже недостатък.

Производителят посочва, че миглите могат да издържат от 3 до 5 дни. Въпреки че в този случай много зависи от индивидуалното предразположение и последващата грижа.

3. Lilac St Intro Starter Kit

Следва продукт от Lilac St. Това е марка, която тепърва се опитва да набере популярност в козметичния свят. Тя пусна на пазара Intro Starter Kit, който съдържа клъстерни мигли за нанасяне в домашни условия.

Потребителите могат да избират измежду три комплекта, които се предлагат в една опаковка. Заедно те получават 30 мигли на снопчета. Те се предлагат с размери от 8 до 18 мм, въпреки че това зависи от конкретния стил. Например, комплектът Prism се предлага само с дължина до 16 см. Това от своя страна може да затрудни оформянето на миглите.

Трябва също да знаете, че в опаковката за попълване има само 10 клъстера мигли.

Lilac St Intro Starter Kit осигурява леки мигли, които могат да се поставят само за 10 минути. Комплектът се предлага с необходимите аксесоари. Те ще ви помогнат не само да нанесете клъстерите, но и да ги отстраните безопасно. Някои потребители обаче твърдят, че поради не много добре оформения апликатор са имали много проблеми при първото нанасяне.

Готовите клъстери за мигли от Lilac St са склонни да натоварват миглите и поради по-дебелите косъмчета те се забелязват при носене. Въпреки че са изработени от изключително лек материал, той е толкова деликатен, че може лесно да се повреди. Производителят уверява, че те могат да издържат няколко дни. Всичко обаче зависи от правилната грижа за миглите. В случая с DIY Lash Extensions производителят не е посочил никакви фактори, които биха могли да повлияят на срока на експлоатация на приложението.

4. Glamnetic Lash Extensions Kit

На четвърто място в списъка се нареждат миглите от Glamnetic – Lash Extensions Kit.

Изкуствените мигли за домашно приложение от Glamentic са изключително удобни за използване. Предполага се, че самото нанасяне отнема 10 минути. Въпреки това, когато за първи път се опитате да приложите тези мигли сами, може да изпитате леки затруднения. Най-често те се дължат на липсата на опит. Въпреки това с практика се постига съвършенство – както посочва и самият производител.

Glamnetic Lash Extensions Kit осигурява леки и деликатни клъстерни мигли. Предполага се, че те се сливат перфектно с естествените мигли и създават впечатление, че са истински. Разбира се, комплектът съдържа всички необходими аксесоари, които да улеснят приложението.

Клъстерите мигли за домашно приложение от Glamnetic могат да издържат до 5 дни. Въпреки това много зависи от начина, по който се полагат грижи за тях. За съжаление, в сравнение с DIY Lash Extensions от Nanolash, този продукт все още има много какво да подобрява и усъвършенства.

5. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Следващият продукт в класацията на най-добрите клъстерни мигли е Ardell X-tended Wear Lash System Kit. Това е комплект от предварително изработени клъстерни мигли, които могат да се поставят у дома само за няколко минути.

Комплектът включва готови клъстери в различни размери, както и апликатор, лепило и фиксатор. Всички аксесоари са разработени така, че да спомогнат за създаването на траен и естетически издържан вид на миглите.

Предполага се, че ефектът от еднократното нанасяне на миглите ще продължи до 5 дни. Производителят обаче посочва, че продължителността на живота на приложението зависи от много фактори. На първо място, трябва да нанасяте миглите правилно, но и да се грижите правилно за тях. Не се препоръчва използването на козметика на маслена основа и трябва да бъдете нежни, докато отстранявате грима си, което може да бъде един от основните недостатъци.

Изкуствени DYI мигли – обобщение на класацията

Изборът на клъстерни мигли за домашно приложение със сигурност не е най-лесното нещо. Въпреки това продуктите, обобщени в горната класация, трябва да ви помогнат да вземете правилното решение.

Избраните ТОП 5 клъстерни мигли за поставяне в домашни условия получават изключително добри отзиви от своите потребители. Дамите, които вече са решили да изпробват отделните клъстери мигли, могат да кажат само добри неща за тях.

Въпреки това не е трудно да се забележи, че уDIY Lash Extensions от Nanolash са основният избор за повечето жени. Тези първокласни клъстери мигли в допълнение идват от добре позната и харесвана марка.

Въпреки това трябва да имате предвид, че изборът на клъстерни мигли за домашно приложение е индивидуален въпрос. Трябва да изберете подходящата дължина, както и вида на извивката, така че да пасне на формата на окото ви. Така вашите мигли ще изглеждат естетично и естествено.