Защо върха на маникъра е важен?

Красотата и чистотата на още един парче маникър са изключително важни за изгледа на вашите нокъти. За да достигнете максималния ефект на маникъра ви, първоначално трябва да отстраните всяка плака и неправилно формирана плочка от корема на вашите нокъти, и това става с помощта на кутичките.

Защо бихте трябвало да отсичате кутичките?

Всеки път, когато се опитате да нанесете маникъра си, вие трябва да предвидите дали плочките ви ще излязат добре. Ако вие не я отсичате, то ще попаднете под рисковете да ви се получи заплесналия дизайн, който изглежда малко нечист и нереден. Той ще ви прави нокътите ви да изглеждат неформални и малко немирни. Отсичането на кутичките ви помага да сте по-добре подготвени при дизайнването на вашите нокъти. След като кутичките са отсичани, те ще дадат възможност за вас да постигнете по-правилен и професионален изглед.

Как точно да отсичаме кутичките и да правим най-добрия маникър?

Най-бързият и най-лесният начин за отсичане на кутичките е да се използва добре химически препарат под името «отсичане на кутичките». Тази съставка съдържа киселина, която помага да разплаква косъма навън и да отсича кутичките. Той дава му плавен, мек и максимално приближаване към най-натуралния вид. След като балсата е почистена и отсичана, може да се грижите за цветовете и дизайнида, като ползвате подходящите материали.

Какво друго можем да направим, за да постигнем по-добра красота и чистота на нашите нокъти?

Независимо от това дали правите маникър в домашни условия или да се отдадете на професионалните помощи за маникър, трябва да направите допълнителни усилия за по-голяма красота и чистота. Тези усилия се извършват с цел по-добро да се запазят красотата и чистотата